خواص گياه روغن کرچک پوست و مو روغن خراطین لاغری و تناسب اندام


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

وبلاگ كيابيوتي

https://Kiabeauty.ir

روغن آرگان

روغن خراطين

روغن ريحان

روغن كرچك

لايودرم

روغن مورد مركب

روغن بادام شيرين

روغن زيره

روغن رازيانه

روغن هسته هلو

روغن نارگيل

روغن هسته انار

روغن فندق

روغن سياه دانه

روغن بنه

روغن بنفشه

روغن زيتون

قرص لاغري

روغن كنجد

روغن كندش

روغن لاغري

روغن مورچه

روغن مار

روغن شتر

روغن رزماري

روغن ماكادميا

روغن زالو

روغن اسطوخودس

روغن لاوندر

روغن بادام تلخ

روغن آلوئه ورا

روغن هسته انگور

روغن جوجوبا

روغن آووكادو

چاي ماسالا

چاي سبز

جي فست

قرص لاغري

قرص جلوگيري از ريزش مو

لوازم آرايشي

فروشگاه لوازم آرايشي

لايودرم

ضد لك

ضد چروك

ضد جوش

ريزش مو

روغن هسته هلو

روغن هسته انگور

روغن هسته انار

روغن نارگيل

روغن مورد مركب

روغن مورچه

روغن ماكادميا

روغن مار

روغن بنفشه

روغن كندش

روغن كنجد

روغن كرچك

روغن فندق

روغن شتر

روغن سياه دانه

روغن زيره

روغن زيتون

روغن زالو

روغن ريحان

روغن رزماري

روغن رازيانه

روغن خراطين

روغن جوجوبا

روغن بنه

روغن بادام شيرين

روغن بادام تلخ

روغن اسطوخودس

روغن لاوندر

روغن آووكادو

روغن آلوئه ورا

روغن آرگان

روغن هاي گياهي

لاغري صورت

قرص لاغري

روغن لاغري

چاي ماسالا

چاي سبز

جي فست

لاغري

چاقي صورت

چاقي

تناسب اندام

آمار مطالب

:: کل مطالب : 20
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 10
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 12
:: بازدید ماه : 69
:: بازدید سال : 127
:: بازدید کلی : 127

RSS

Powered By
loxblog.Com

وبلاگ کیابیوتی

خواص گياه روغن کرچک پوست و مو روغن خراطین لاغری و تناسب اندام
31 ارديبهشت 1399 ساعت 15:12 | بازدید : 5 | نوشته ‌شده به دست وبلاگ | ( نظرات )
نام علمی: Ricinus communis

 

نام عمومی: Castor oil plant (گياه روغن کاستور)

 

نام رایج در ایران: کرچک

 

روغن آرگان
روغن خراطین
روغن ریحان
روغن کرچک
لایودرم
روغن مورد مرکب
روغن بادام شیرین
روغن زیره
روغن رازیانه
روغن هسته هلو
روغن نارگیل
روغن هسته انار
روغن فندق
روغن سیاه دانه
روغن بنه
روغن بنفشه
روغن زیتون
قرص لاغری
روغن کنجد
روغن کندش
روغن لاغری
روغن مورچه
روغن مار
روغن شتر
روغن رزماری
روغن ماکادمیا
روغن زالو
روغن اسطوخودس
روغن لاوندر
روغن بادام تلخ
روغن آلوئه ورا
روغن هسته انگور
روغن جوجوبا
روغن آووکادو
چای ماسالا
چای سبز
جی فست
قرص لاغری
قرص جلوگیری از ریزش مو
لوازم آرایشی
فروشگاه لوازم آرایشی
لایودرم
ضد لک
ضد چروک
ضد جوش
ریزش مو
روغن هسته هلو
روغن هسته انگور
روغن هسته انار
روغن نارگیل
روغن مورد مرکب
روغن مورچه
روغن ماکادمیا
روغن مار
روغن بنفشه
روغن کندش
روغن کنجد
روغن کرچک
روغن فندق
روغن شتر
روغن سیاه دانه
روغن زیره
روغن زیتون
روغن زالو
روغن ریحان
روغن رزماری
روغن رازیانه
روغن خراطین
روغن جوجوبا
روغن بنه
روغن بادام شیرین
روغن بادام تلخ
روغن اسطوخودس
روغن لاوندر
روغن آووکادو
روغن آلوئه ورا
روغن آرگان
روغن های گیاهی
لاغری صورت
قرص لاغری
روغن لاغری
چای ماسالا
چای سبز
جی فست
لاغری
چاقی صورت
چاقی
تناسب اندام

گياه روغن کرچک (کرچک) / Castor oil plant / Ricinus communis

 

تیره: Euphorbiaceae

 

منشاء: جنوب شرقی حوزه مدیترانه، شرق آفریقا و هندوستان اما در سرتاسر مناطق گرمسیری گسترده است. گیاه روغن کرچک همچنین بعنوان گیاه زینتی به سایر نقاط جهان راه پیدا کرده است.

آیا گل های آپارتمانی تان شادابی خود را از دست داده اند ،روغن کرچک را هم امتحان کنید ،نتیجه جالب خواهد بود...

 

 

 

 

اگر یک قاشق روغن کرچک در تمام خاک گلدان بدهید و یک لیوان آب روی آن بریزید ایجاد طراوت و شادابی در گلها می‌کند.

قسمت های دارویی: دانه کرچک

 

ترکیبات شیمیایی: 50% دانه های کرچک را روغن تشکیل می دهد. روغن کرچک دارای ریسی نولیین می باشد که گلیسیرید اسید ریسینولییک است.

 

خواص دارویی: روغن کرچک اثر ملین و مسهلی دارد و مصرف آن سبب تحریک روده ها نمی شود و لذا می توان آن را مناسب ترین مسهل برای دوران آبستنی دانست. به علاوه برای رفع یبوست های عادی نیز می توان از روغن کرچک استفاده کرد.

 

طرز استفاده: روغن کرچک از راه خوراکی به عنوان ملین مقدار 2 تا 10 گرم و به عنوان مسهل 10 تا 60 گرم در اشخاص بالغ مصرف می شود. مقدار مصرف روغن کرچک برای کودکان 2 گرم به ازای هر سال سن است.

 

مضرات: در صورتی که فرد مبتلا به التهاب روده ای می باشد، باید از مصرف روغن کرچک پرهیز نماید.


وبلاگ کیابیوتی]]>


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: